Bichon Maltese

Bichon Maltez de vanzare talie mini, 8 saptamani, la varsta maturitatii vor atinge 2 kg, alb imaculat, calitate exemplara a firului de par. Avem disponibili masculi si femele perfect sanatoase, verificate riguros din punct de vedere al sanatatii. Fiecare pui de bichon maltez oferit spre vanzare beneficiaza de contract vanzare-cumparare, Pasaport si Microcip, Garantie medical-veterinara pentru toate bolile virale si congenitale, Asistenta veterinara post-vanzare online, Brosura de informare cu privire la vaccinare, deparazitare si alimentatia puiului de bichon maltez cumparat de la noi.

Pentru confortul dumneavoastra si pentru ca suntem constienti de faptul ca timpul inseamna bani va oferim transport cu masini adecvate, capabile sa asigure conditii excelente de igiena si confort.
Puteti intra in posesia un super exemplar extrem de usor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati chiar acum la numarul de telefon afisat pe site. Va asteptam cu mult drag!

bichon maltez de vanzare pret accesibil, catei de rasa bichon maltez de vanzare preturi accesibile, pui bichon maltez de vanzare, catei din rasa bichon maltez