Collie

Collie de vanzare (Ciobanesc Scotian) bicolor si tricolor, masculi si femele livrate la varsta de 2 luni, perfect sanatosi, vaccinati la zi cu produse de top, deparazitati intern impotriva endoparazitilor. Avem disponibili doar Collie de inalta calitate din parinti expozanti.

Rasa Collie este una foarte atasata de stapan, de o inteligenta rara si mult peste media raselor; se preteaza foarte mult pentru cei care au timp pentru acesti caini care depind sentimental fata de stapan; se dreseaza foarte usor gratie inteligentei native; se potrivesc de minune si pentru familiile cu copii pentru care reprezinta niste parteneri de joaca perfecti;

La livrare va furnizam contract de vanzare-cumparare de tipicitate a rasei; garantie post-vanzare prin care clientul are garantia unui collie sanatos inainte si dupa primire; transport asigurat de catre noi gratuit in majoritatea oraselor si contra cost in restul, transport care este unul modern, civilizat si igienic; dupa livrarea catelului beneficiati si de o consiliere din partea unuia din medicii nostri veterinari in cazul in care nu va descurcati cu ingrijirea puiului de collie.

Si dumneavoastra puteti fi un fericit posesor de Collie; Pentru aceasta trebuie doar sa ne contactati, de restul ne vom ocupa noi, de la A la Z. Va asteptam cu drag!

collie de vanzare pret avantajos, caini lessie, ciobanesc scotian de vanzare, collie de vanzare preturi avantajoase